TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (2024)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (1)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux?

Tegenwoordig is opslag een van de problemen of beperkingen, die het meest voorkomen bij de gemiddelde computergebruiker thuis en in kleine bedrijven. Omdat de meerderheid hoogstwaarschijnlijk thuis of op kantoor is 1 of 2 harde schijven die u gemiddeld 512 GB tot 1024 GB (1 TB) kunnen bieden. En hoewel dit een redelijk aanzienlijk bedrag zou moeten zijn, is de waarheid dat Als het gaat om het opslaan van persoonlijke, professionele of zakelijke gegevens, schiet dit bedrag vaak tekort. voor velen. Vooral als genoemde gebruikers voortdurend programma's, games en multimediabestanden (foto's, afbeeldingen, video's, films, animaties, opnames) installeren of opslaan.

En het is ook waar dat in de Linux-wereld de weinige tools of diensten in de cloud, gratis en open, gratis of betaald, doorgaans niet veel voordeel bieden. Hoewel ze meestal veel voordelen bieden op het gebied van privacy, anonimiteit en computerbeveiliging. Vooral als we ze zelf hosten in onze eigen infrastructuur. Sommigen vinden het een goed voorbeeld ervan OwnCloud, NextCloud, Syncthing, capuchon y PicoDAV, naast vele andere IT-oplossingen. Er zijn echter veel particuliere en commerciële diensten, die doorgaans als veilig en betrouwbaar worden geclassificeerd, en die ons doorgaans gratis een aanzienlijke opslagruimte bieden. En één daarvan is dat TeraBox, dat naast de enorme ruimte (1 TB) die wordt aangeboden, multiplatform is en het heeft een desktopclient voor GNU/Linux, die we hier zullen leren kennen en leren installeren en gebruiken.

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (2)

Maar voordat u met dit huidige bericht over deze platformonafhankelijke IT-oplossingen voor cloudopslag en meer begint: «TeraBox», raden we je aan om a vorige gerelateerde post, aan het einde ervan:

Gerelateerd artikel:pCloud Drive: platformonafhankelijke cloudopslagdienst

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (4)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux?

Wat is TeraBox?

Volgens officiële website van TeraBox, wordt genoemde IT-oplossing als volgt omschreven:

Het is een commerciële, platformonafhankelijke applicatie die één terabyte (1TB) gratis opslagruimte biedt. Dat kan erg handig zijn voor het eenvoudig back-uppen of delen van bestanden in de cloud via uw eigen desktopapplicatie, mobiele applicatie of webversie. En het beste van alles is dat wanneer u gegevens vanaf elk apparaat met de app synchroniseert of er een back-up van maakt, alle wijzigingen automatisch in realtime worden bijgewerkt, zodat de nieuwste bestanden altijd en overal toegankelijk zijn vanaf al uw apparaten.

En tussen zijn hoogtepunten de volgende vallen op:

  1. Het biedt 1 TB gratis cloudopslag, die ook de veiligheid en integriteit van onze waardevolle gegevens garandeert, door het gebruik van een extra persoonlijke kluis die speciaal is ontworpen om uw meest persoonlijke bestanden te beschermen.
  2. Het bevat een automatisch cloudback-upprogramma voor foto's, video's en mappen, waardoor het gemakkelijker wordt voor de gebruiker en urenlang moeizaam werk wordt bespaard.
  3. Het overbrengen van grote bestanden gebeurt snel en veilig. En u kunt er ook grote bestanden van elk maximaal 20 GB mee uploaden en, indien nodig, maximaal 50.000 van deze bestanden inpakken via een met een wachtwoord beveiligde en in de tijd beperkte link.
  4. Het voegt geweldig en efficiënt fotobeheer toe, waardoor het gemakkelijk wordt opgeslagen foto's en afbeeldingen op te slaan, te bekijken, te ordenen en zelfs te verbeteren.
  5. Voegt een veelzijdige videospeler toe, waardoor het gemakkelijk wordt om video's tot 1080P vloeiend en helder af te spelen, en afgespeeld met aanpasbare snelheden.
  6. Het heeft een uitstekend niveau van computerbeveiliging, privacy en anonimiteit, wat wordt bereikt door middel van toonaangevende beveiligingsmaatregelen, zoals SSL-protocollen, geavanceerde coderingsalgoritmen en toegangscontroles. Het maakt ook gebruik van eindpuntversleuteling aan de clientzijde, die garandeert dat gegevens veilig worden verzonden tussen gebruikers en TeraBox-servers, waardoor deze worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang; en grootschalige gedistribueerde systemen en big data-beveiligingstechnologieën, die miljoenen exemplaren (operationele eenheden) ondersteunen, zodat de service betrouwbaar blijft, zelfs tijdens perioden van grote vraag.

TeraBox is een ideaal platform voor het opslaan en beheren van gevoelige gegevens. Het heeft gezaghebbende certificeringen verkregen, zoals ISO 27018, ISO/IEC 27001 en ISO/IEC 27701, die aantonen dat het zich houdt aan internationale normen voor gegevensprivacy. TeraBox – Het is tijd om over ons te praten

Gerelateerd artikel:Filecoin: gedecentraliseerd open source-opslagsysteem

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (6)

Hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux?

Om TeraBox te testen, gebruikte ik mijn gebruikelijke Persoonlijke MX-reactie, Wonderen, en de huidige installatieprogramma in versie 1.4.1 in ".deb"-formaat. En dit zijn de verkregen resultaten:

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (7)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (8)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (9)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (10)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (11)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (12)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (13)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (14)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (15)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (16)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (17)

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (18)

Gerelateerd artikel:Synchroniseer en beheer uw cloudopslagdiensten met Rclone

TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (20)

Overzicht

Samengevat, “TeraBox” is een nuttige, effectieve en betrouwbare gratis IT-oplossing voor wie dringend behoefte heeft cloud opslagruimte. Bovenal voor degenen die niet zo deskundig of geavanceerd zijn op het gebied van computergebruik of niet over de benodigde hardwarebronnen beschikken om een ​​gratis en open, zelfgehoste IT-oplossing zoals OwnCloud en NetxCloud te implementeren. Als u echter een andere vergelijkbare IT-dienst kent, zowel wat betreft beveiliging, betrouwbaarheid, aangeboden hoeveelheid gratis opslagruimte als ondersteuning voor de GNU/Linux Desktop, nodigen wij u uit om ons dit via opmerkingen te laten weten, in het belang van iedereen. gepassioneerd door de Linuxverse.

Tot slot, onthoudbezoek onze«startpagina»in het Spaans. Of in een andere taal (gewoon door twee letters toe te voegen aan het einde van onze huidige URL, bijvoorbeeld: ar, de, en, fr, ja, pt en ru, naast vele andere) om meer actuele inhoud te ontdekken. Daarnaast nodigen wij u uit om deel te nemen aan onzeOfficieel Telegram-kanaalom meer nieuws, handleidingen en tutorials van onze website te lezen en te delen. En ook de volgendeAlternatief Telegram-kanaalvoor meer informatie over de Linuxverse in het algemeen.


TeraBox: Wat is het, hoe wordt het geïnstalleerd en gebruikt op GNU/Linux? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 5397

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.